Download: Kako otvoriti račun na PayPal-u

By Marina Nikolic

41,526

TIP: Right-click and select "Save link as.." to download video

Initializing link download... Initializing link download.....

https://www.paypal.com/rs
Kako otvoriti račun na PayPal-u? Često pitanje od kada je na svom oficijelnom sajtu kompanija PayPal konačno uvrstila Srbiju među zemlje u kojima će se plaćati online.
PayPal je najpoznatiji svetski servis za plaćanje preko interneta. Kompanija PayPal je u Evropi dostupna od 2004. godine (osnovana 1998. godine, a od 2002. godine se nalazi u vlasništvu kompanije -eBay-)

U ovom videu je objašnjena procedura registracije. Na samom početku, imate izbor dve opcije naloga: -Individual- i -Business- nalog. Za registraciju koristite validnu email adresu i neku od kartica koja je podržana od strane PayPal-a (Master Card, VISA ... itd). Imaćete malu proveru tzv. "Security Challenge", gde treba da unesete Confirmation Code koji Vam je poslat na email i tako potvrdite ispravnost svoje email adrese. Nakon verifikacije Vaše kartice spremni ste za uplatu-isplatu preko PayPal-a. U svom nalogu imate opciju "Send Payment", koja vam omogućava da uplatite novac u nekoj od 193 podržane zemlje. PayPal garantuje transakcije i na raspolaganju su 23 valute.

https://www.paypal.com/rs

Detaljnije uputstvo možete naći na sajtu:
http://www.marinanikoliconline.com/

Online Profit System:
http://tinyurl.com/jomhlgu

Kako zarađivati kupovinom i prodajom domena:
http://tinyurl.com/hmtf4jb

Lets Make Money Online
http://tinyurl.com/jf3dpes