Download: SUPER TARE: Merge cu ATV-ul la 90 de ani. Smeeni 29.04.2015

By Smeeni WEB TV

132,236

TIP: Right-click and select "Save link as.." to download video

Initializing link download... Initializing link download.....

După ce vara trecută tanti Anica biciclista era în centrul atenţiei tuturor ziarelor şi televiziunilor pentru isprava ei, de a merge cu bicicleta la cei 80 de ani ai săi, iată că în aceste zile a venit rândul altui locuitor al Smeeni-ului să iasă în evidenţă, pentru început pe această pagină locală de ştiri rurale.

Nea Ionel Simion, un bătrânel simpatic din sat, ce tocmai a împlinit venerabila vârstă de 90 de ani, face deliciul consătenilor prin faptul că la vârsta sa are puterea, dar mai ales curajul să meargă cu ATV-ul pe ulițele din comună.

L-am întâlnit în aceste zile atunci când, după ce sosise de la câmp, încerca sa-şi parcheze în curte vehiculul pe 4 roţi. Ne-a spus că îl are de aproape doi ani şi că îi este de mare ajutor, mai ales că îi vine foarte greu să meargă prea mult în picioare. "Merg cu el la magazin să-mi iau pâine, mă duc pe la primărie sa-mi plătesc impozitele, chiar şi pe câmp sunt calare pe el. Circul insa mai mult pe uliţele din sat, nu mă duc pe asfalt că sunt multe maşini şi-mi este teamă. Nu mai am căruță, că nu pot să mai ţin cal" ne-a spus cu mândrie nea Ion.

Citeste mai multe pe: http://smeeni.com/2015/04/29/video-incredibil-un-batranel-trecut-de-90-de-ani-din-smeeni-merge-cu-atv-ul-pe-ulitele-din-sat/

Cei doi fraţi ai bătrânul "atevist" , trecuţi şi ei cu mult de 80 de ani, îl privesc cu mult entuziasm şi deja se gândesc şi ei să-şi achiziţioneze un asemenea mijloc de transport, văzând cât de descurcăreţ este fratele lor mai mare şi cu câtă uşurinţă conduce un asemenea "bolid".

Chiar şi vecinii îl laudă pe nea Ionel pentru că ştie să se descurce singur la vârsta pe care o are. Nu mai este nevoit acum să ceară ajutorul vecinilor să meargă să-i facă cumpărături, se urcă pe ATV şi în câteva minute se şi întoarce acasă cu ceea ce are nevoie.
Tags: smeeni atv batran