Download: DutchKingdom [BLACK vs WHITE] - PvP Shorty NoSpanMan

By brocodo

1,838

TIP: Right-click and select "Save link as.." to download video

Initializing link download... Initializing link download.....

IP: dutch.kingdomcommunity.nl
WEBSITE: http://www.dutchkingdom.net
Vond je deze video leuk? Doe dan een GROEN duimpje, het helpt mij en de server heel erg! Alvast bedankt!

--------------------------------------------------------------------------------
»WAT IS DUTCHKINGDOM?»
DutchKingdom is een Minecraft survival PvP/RPG server. Maar geen normale PvP server, we hebben namelijk een compleet custom RPG systeem. Zo heeft iedereen een Class en Race (Klasse en Ras), Mana en Skills. Verzamel experience waardoor je levels omhoog gaat, sterker word en nieuwe content vrijspeeld zoals skills. Het Class en Race systeem is zeer uitgebreid en word al langer dan een jaar aangepast en geupdate. Zo komt er altijd verbeterde en nieuwe content.

»BLACK VS WHITE»
In DutchKingdom zijn er 2 factions/groupen, Black en White. Verwikkeld in een eeuwige streid met een heftig verleden, zul jij je bij één van deze factions aansluiten en verdedigen met trots en glorie. De factions/groupen hebben allebei een prachtige stad die door ons builder team is gemaakt. Je leeft voornamelijk in de wildernis en helpt je stad tijdens aanvallen. Je kan namelijk niet bouwen in de steden, behalve als je genoeg (in-game) geld hebt om een kavel (beschermde grond) te huren waar je op kunt bouwen.

»CLASSES & RACES»
DutchKingdom heeft een uitgebreid Class/Race-systeem. Je kiest een race (race) en een class (klasse) die het beste bij jou past. Word jij een Elf - Wizard en schiet je bliksem op je vijanden of wordt je een Orc - Warrior uit het duistere diepe en slacht je iedereen die op je pad komt?

Er zijn meer dan 20+ classes/races die je kunt combineren en trainen tot het maximum (Level 50) en alle skills ervan kunt vrijspelen. Elke class en race heeft namelijk unieke skills, die je kunt binden aan items en kan activeren. Zo heeft ook elke class zijn eigen armor types die hij kan dragen en damage (schade) die hij kan doen met bepaalde wapens. Een archer kan bijvoorbeeld alleen leather armor aan met een iron chestplate en doet veel schade met een boog maar bijna niks met een zwaard. De warrior daar in tegen, kan iron armor dragen en doet redelijk veel schade met zijn zwaard, maar kan helemaal geen boog gebruiken.

Elke race heeft andere stats kwa health (levens) en mana (energie. Zo kan je jouw eigen class - race combinatie maken die je het beste lijkt. Een Orc - Assassin speeld namelijk heel anders dan een Halfling - Assassin. Een orc heeft namelijk weinig mana, en meer health. Een halfling daarin tegen heeft juist minder health en meer mana. Ook hebben alle races (rassen) weer unieke skills die je kan vrijspelen.