Download: Charly Lownoise & Mental Theo - Wonderful days

By BlackEagle212

1,932,288

TIP: Right-click and select "Save link as.." to download video

Initializing link download... Initializing link download.....

Charly Lownoise & Mental Theo - Wonderful days

I found the love but it didn't last
Wonderful Days belong to the past
I don't know where I stand, what I'm to do
tried to forget and to find someone new
so I pried on my knees to heaven above
send me somebody please, someone to love
to continue my story give me your hand
don't let me down with a heart to be damned.


Wonderfull Days (volgens sommigen geschreven als 'Wonderful Days, met maar 1 L) is de succesvolste single van de het Nederlandse Happy Hardcore-duo Charly Lownoise & Mental Theo. Het nummer kwam uit in januari 1995 en behaalde een #2-positie in zowel de Nederlandse Top 40 als de Mega Top 100 en stond uiteindelijk 13 weken in beide lijsten genoteerd. In de jaarlijsten van 1995 stond het op nummer op respectievelijk nummer 14 (samengesteld op basis van het aantal behaalde punten) en nummer 9 (samengesteld op basis van verkoopgegevens).

Wonderfull Days bevat een sample van Help! Get Me Some Help van de Nederlandse zanger Tony Ronald, alleen werd zijn stem versneld en hoger gepitched. Daardoor werd de single tijdelijk uit de schappen gehaald, maar later toch weer uitgebracht.
Wonderfull Days wordt door velen gezien als het bekendste Happy Hardcore nummer (en staat daardoor op vrijwel elk Happy Hardcore-verzamel album) en tevens als het hoogtepunt van het Happy Hardcore-tijdperk.

Eind 2007 verschijnt er een nieuwe versie: Wonderful Days 20.8. Dit is een Jumpstyle versie. Op deze single staat ook een remix van Showtek, dit is een hardstyle versie.