Download: BMW X6 accu auto | BMW elektrische accu speelgoedauto

By cars4kids

217,455

TIP: Right-click and select "Save link as.." to download video

Initializing link download... Initializing link download.....

Deze video gaat over BMW X6 accu auto | BMW elektrische accu speelgoedauto.

Accu auto BMW X6 12 volt , 1 persoons, 2 snelheden en afstandbediening

Deze BMW X6 elektrische kinderauto 12 volt is zonder meer een unieke accu auto voor de kids. Gemaakt onder licentie van BMW, dus een perfecte replica. Gegarandeerd veel speelplezier met deze stoere bolide, welke is gespoten in metallic lak.

De X6 speelgoedauto beschikt over 2 snelheden van ca. 3 en ca. 5 km. De accu auto kan voor en achteruit rijden en is geschikt voor kinderen vanaf ca. 2 tot ongeveer 5 jaar. Het dashboard beschikt over verlichting, een digitale voltmeter, diverse geluiden/muziek en heeft een aansluiting voor een Mp3 speler met volumeknop. De elektrische X6 kinderjeep beschikt tevens over voorverlichting en deuren welke geopend kunnen worden. De afmetingen van de BMW accu auto zijn: 117x73x59 cm, maximaal belastbaar gewicht ca. 30 kg. Deze BMW kinderjeep dient u zelf te monteren.

Deze BMW speelgoedauto is uitgerust met een afstandbediening!

Door middel van een schakelaar om te zetten,kunt u de elektrische X6 accu jeep op afstand voor en achteruit, links en rechtsom sturen. Zodra uw kindje groot genoeg is, kan hij/zij zelf sturen en gas geven.
Zoekt u een accu auto
www.cars4kids.nl
heeft meer dan 100 modellen op voorraad.