Download: Kawasaki Z1000 VS. Z1000SX Test

By Gobikemagazin

168,320

TIP: Right-click and select "Save link as.." to download video

Initializing link download... Initializing link download.....

#Gobikemagazin

#Kawasaki Z1000 VS. #Z1000SX

www.youtube.com/gobikemagazin
www.facebook.com/gobikemagazin
www.pinterest.com/gobikemagazin
www.gobikemagazin.tumblr.com

http://www.kawasaki.hu/hu/products/sport/2015/z1000/overview?Uid=08BECw1YUQlQC1gJC15cXFENWAlaXwxcX1ldCQpZDVlQUV8

Power to move you
The Z1000SX has the power to move you, matching sports style, response and performance with more practical features such as a refined pannier option and the addition of new electronic rider aids as well as braking and suspension upgrades. As a sports or touring platform, the Z1000SX has few, if any, rivals. Add the timeless Kawasaki DNA and it is sits proudly in a class of one.

CALL OF THE WILD
Sculpted bodywork brings the aggressive and unique sugomi inspired Z design to the next level, stripping off all unnecessary flourishes to boldly highlight brutal functionality. Enhancing the riding impact, the new engine and chassis settings deliver a stiffer, more direct ride transforming the Z1000 into the market’s most radical Supernaked.

A mozgató erő
A Z1000SX a mozgató erő, sportos stílusú, a kontroll és a teljesítmény praktikus egysége, mint például a kifinomult csomagtartó egység, és az új, elektronikus támogató, a fék és felfüggesztési rendszerek. Sport vagy túra használat, a Z1000SX rivális nélkül marad. Az időtlen Kawasaki DNS segíti egyediségét.

A VADON HÍVÓ SZAVA
A Sugomi filozófia által inspirált formatervezett karosszéria. Az agresszív és egyedi Z kialakítás következő szintje, mely mellőz minden felesleges sallangot. Az új motor és futómű beállításoknak köszönhetően a vezetési élmény minősége repíti az új Z1000-t a Supernaked motorok piacának élére.