Download: Semineu electric CREM-marmura cu flacara 3D Athena si focar electric Dimplex BF33DXP

By trendfurniture

1,798

TIP: Right-click and select "Save link as.." to download video

Initializing link download... Initializing link download.....

Semineul electric prezentat in acest film si comercializat exclusiv de Trend Furniture sub brandul www.seminee-electrice.ro este compus din mantaua (imbracamintea) semineului model ATHENA realizata din MDF vopsita CREM si focarul de semineu electric cu flacara 3D model DIMPLEX BF33DXP.
Focarul semineului electric DIMPLEX BF33DXP are unul dintre cele mai reusite efecte de flacara 3D, efect realizat atat prin imaginea flacarilor de pe panoul din spate ce inglobeaza si efectul de Caramizi din semineele clasice, cat si de bustenii realizati in matrite de busteni reali si finisati apoi manual pentru a avea un aspect ce cu greu poate fi deosebit de lemnele arse din focul semineelor clasice. In plus de acest finisaj si aspect extraordinar, bustenii din focarul semineului electric DIMPLEX dispun acum in noile generatii de un sistem de LEDURI pulsatorii ce creeaza impresia taciunilor ce ard mocnit in foc si pulseaza functie de curentul de aer si intensitatea focului din semineu. Datorita acestor inovatii patentate de firma DIMPLEX in ultimele modele lansate in 2010 va puteti bucura de imaginea si caldura unui semineu in caminul dvs. fara a va mai fie teama de potentialele pericole ce pot aparea in exploatarea unor seminee clasice, ma refer aici la taciuni care sar pe covor din focar, fum sau funingine ce intra in casa, etc. Acum, doar prin apasarea butonului de pornire de pe telecomanda, pentru ca semineele electrice de la www.seminee-electrice.ro sunt prevazute cu telecomanda, puteti sa va bucurati de atmosfera unica si romantica a uni semineu. Gata cu caratul lemnelor, gata cu fumul sau funinginea ce va intra in ochi si va murdereste tavanul, dar mai ales gata cu munca de intretinere si curatare a semineului dupa fiecare folosire. Acum poti avea acelasi sentiment de relaxare si confort cu semineele electrice Dimplex de la www.seminee-electrice.ro
Optional va putem oferi un sistem de sonorizare performanta ca si upgrade la aceste seminee electrice, sistem de sunet ce va reproduce fidel sunetul lemnelor arzand in foc. Pentru a asculta sunetul produs de acest dispozitiv revolutionar ce fac completa experienta utilizarii semineelor electrice vizitati pe site-ul www.seminee-electrice.ro sectiunea de "instalatie sunet". Pentru a vedea pe viu acest model sau toata gama de seminee electrice sau seminee pe bioetanol (peste 60 de modele in total) va invitam sa ne vizitati la shworoomul nostru din CLuj napoca, Loc. Gilau, str. Braniste 25B zilnic intre orele 9-17.